Golden Globe, triumfojnë Clooney dhe Streep – Top Channel Albania – News – Lajme

Në mbrëmjen e së dielës është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve Golden Globe, në hotelin Beverly Hilton, në Los Angeles (SHBA) dhe protagonistët e mbrëmjes ishin aktorët George Clooney dhe Meryl Streep.

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: