Ardian Bujupi, pop star-i i gjermanëve – Top Channel Albania – News – Lajme

Ardian Bujupi është një nga këngëtarët e rinj më të pëlqyer në Gjermani dhe vende të tjera europiane. Djaloshi kosovar doli i treti në talent shown ‘Gjermania kërkon një superstar’.

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: